top of page

La Rochère: francouzská tradice s elegancí dob minulých

Skleněné nádobí La Rochère, pocházející z malebného francouzského městečka, které nese stejné jméno, překonalo staletí, spojilo klasické řemeslné zpracování s moderním stylem a stalo se symbolem vytříbeného bydlení a nadčasové elegance.


Umění vyplývající z tradice


Společnost La Rochère byla založena v roce 1475, což z ní dělá nejstarší sklárnu v Evropě. Mistrovsky ovládá sklářské umění, v němž se prolíná tradice s inovacemi a každý kus skleněného nádobí je důkazem závazku značky ke kvalitě, autenticitě a neochvějné oddanosti řemeslnému umění předávanému z generace na generaci. Od jemného rýhování ikonických sklenic s napoleonskými včelami až po složité vzory kolekce Fleur de Lys, která ve 12. století symbolizovala krále Francie - návrhy La Rochère se inspirují francouzskou historií a přináší její nádech do současnosti.





Nastavení scény

Představte si večerní soaré v teplé záři svíček, kterou podtrhuje jemné cinkání skleniček La Rochère. Stůl je prostřený s grácií pařížské kavárny, kde umné spojení formy a funkce promění každou příležitost ve vytříbenou záležitost. Rozmanité kolekce La Rochère uspokojí každý vkus, ať už vás láká rustikální půvab řady Versailles, nebo elegantní moderna kolekce Perigord.


Esence nadčasové krásy

V době, kdy je udržitelnost na prvním místě, se společnost La Rochère hlásí k ekologicky šetrným postupům, aniž by slevovala z luxusu. Proces výroby skla není jen uměleckou formou, ale i závazkem k odpovědnosti vůči životnímu prostředí. Díky důrazu na odolné materiály a snaze o snížení ekologické stopy je skleněné nádobí La Rochère investicí do stylu i udržitelnosti.


La Rochère není jen značka; je to odkaz, který překonává čas a přináší do vašich každodenních okamžiků kus francouzského umění. Přivítejte krásu tradice ve svém domově a dovolte značce La Rochère proměnit váš životní styl ve věčnou oslavu elegance.




59 zobrazení0 komentářů
bottom of page